8 ми март – ПРОЛОМ БАЊА

ПРОЛОМ БАЊА 8 ми март

 

I Термин: 03.03. – 04.03.2018
II Термин: 10.03. – 11.03.2018

 

1 Ден – Сабота

Состанок на групата во 06:30 часот кај судот во Кочани. Поаѓање за Србија во 06:45 часот. Се патува преку  граничниот премин Табановце. Пристигнување во Пролом Бања,  во попладневните  часови. Сместување во апартмани. Краток одмор и слободно време за индивидуални активности. Можност за користење на затворениот базен со лековитата  Пролом вода. Навечер, прослава на денот на жената со вечера и со жива музика. Ноќевање.

2 Ден – Недела

Појадок. По појадокот посета на црквата Лазарица, единствената црква – брвнара во овој крај  каде што Цар Лазар ја причестил својата војска пред  Косовската битка. Враќање во апартманите и време за ручек, а по ручекот поаѓање за Македонија. Пристигнување во Македонија во вечерните часови.

 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 3.400 денари

Можност за плаќање на рати!

 

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

  • Превоз со високо – туристички автобус
  • 1 ноќевања на база полн пансион (појадок, ручек, вечера)
  • Туристички пратител за време на патувањето од агенцијата
  • Користење на услугите кои ги нуди Wellness центарот

 

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

  • Патничко – здравствено осигурување – 100 мкд.

 

 НАПОМЕНА: За реализација на овој аранжман потребни се минимум 40 патници.

ПАТУВАЈТЕ СО   Т А   М Е Т Ф И Л