Трансфер од и до аеродром Скопје

 images

Скопје – Аеродром Александар Велики

[table id=1 /]

antalya-airport-transfer

Аеродром Александар Велики – Скопје

[table id=2 /]

ЗАБЕЛЕШКА: ДОКОЛКУ ИМА ЗАДОЦНУВАЊЕ НА ЛЕТОВИТЕ, АВТОБУСКИОТ ПРЕВОЗ СООДВЕТНО ЌЕ БИДЕ ОРГАНИЗИРАН. ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО.
NOTE: IN CASE THERE ARE ANY FLIGHT DELAYS, THE BUS TRANSPORT WILL BE ORGANIZED ACCORDINGLY. THANK YOU FOR YOUR UNDERSTANDING.