Услуги

Австралиска виза

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА АВСТРАЛИСКА ТУРИСТИЧКА ВИЗА: Од АВСТРАЛИЈА (Од ГАРАНТОРОТ) Гаранција за туристичка посета (STATUTORY DECLARATION) во која се гарантира вашето сместување, финансиската помош, трошоците за (евентуално) лекување и изјава дека ќе ја напуштите Австралија пред истекот на визата; Фотокопија

Америчка виза

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА АМЕРИЧКА ТУРИСТИЧКА ВИЗА: Од АМЕРИКА (Од ГАРАНТОРОТ) Гаранција за туристичка посета (STATUTORY DECLARATION) во која се гарантира вашето сместување, финансиската помош, трошоците за (евентуално) лекување и изјава дека ќе ја напуштите Америка пред истекот на визата; Фотокопија

Канадска виза

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАНАДСКА ТУРИСТИЧКА ВИЗА: Од КАНАДА (Од ГАРАНТОРОТ) Гаранција од спонзорот во Канада, со која гарантира дека ги презема сите трошоци на престојот и дека сигурно ќе се вратите во матичната земја; Фотокопија од доказот за иселеничкиот статус

Ученички екскурзии

 Т.А. Метфил организира ученички ескурзии кои се прилагодени на желбите и интересите на учениците. Патувањата можат да бидат еднодневни или повеќедневни. Цената се пресметува според конкретната програма и видот на сместувањето; Посетете ја и разгледајте ја Македонија со Т.А. Метфил.

Апсолвентски екскурзии

Саеми конгреси и симпозиуми

Т.А. Метфил врши услуги при организирање на саеми, конгреси и симпозиуми. Нуди комплетна поддршка за организирање на превоз/трансфер и сместување. „Саемите се без сомневање најдобриот маркетиншки инструмент за Вашата фирма. Тие служат за изградба и нега на Вашите врски со

Патничко осигурување

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ А.Д. Скопје е осигурителна компанија формирана во 2002 година како директна странска инвестиција со висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР, втор по висината на македонскиот осигурителен пазар. Додека туристички или деловно ја посетувате некоја земја во странство,

Western union

Western Union брз трансфер на пари Western Union е водечка светска компанија за брз трансфер на пари. Првиот трансфер на пари преку телеграф беше реализиран во далечната 1871 година токму преку Western Union. Денес, благодарение на својата широко развиена мрежа

Rent-a-car

    Вршиме резервации за изнајмување автомобили за сите дестинации во светот.

Англиска/британска виза

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА АНГЛИСКА/БРИТАНСКА ТУРИСТИЧКА ВИЗА: Од АНГЛИЈА/В. БРИТАНИЈА (Од ГАРАНТОРОТ) Гаранција за туристичка посета (STATUTORY DECLARATION) во која се гарантира вашето сместување, финансиската помош, трошоците за (евентуално) лекување и изјава дека ќе ја напуштите Англија пред истекот на визата; Фотокопија од